Frankrijk – 20 mei t/m 26 mei 2019

Deze Special is een retreat voor de doelgroep ondernemers. De retreat bestaat uit 6 dagen op een comfortabele plek in het buitenland waarin er alle ruimte is voor jou als persoon en als ondernemer, en natuurlijk voor de vraagstukken en verlangens waar je mee aan de slag wilt. We coachen, trainen en inspireren jou met maatwerk deze week. Desgewenst kun je een pakket toevoegen van 3 of 5 coachsessies bij terugkeer in Nederland. Op deze wijze kunnen we jou maximaal begeleiden in het realiseren van je persoonlijke en zakelijke groei en doelen.

Informatie Ondernemersprogramma

Jouw vragen en verlangens staan centraal in dit ondernemersprogramma. Misschien ben je zakelijk succesvol maar zit je niet lekker in je vel, ervaar je stress en onrust, hou je te veel ballen in de lucht, lukt het je niet om te ontspannen en te genieten of om afstand te nemen, zoek je een nieuwe balans werk/privé, loopt het in (werk)relaties niet zoals je wilt, vraag je je ondanks je succesvolle loopbaan af ‘Is dit nu wat het is of wat ik wil?’, loopt het in de samenwerking van een team niet goed, verwacht je andere prestaties van je MT, loopt het thuis niet lekker, blijft zakelijk succes juist achter of anderszins.

Met ons Ondernemersprogramma begeleiden we ondernemers bij hun groei naar persoonlijk en zakelijk succes. We stemmen ons af op de vragen die je als ondernemer hebt en bieden met grotendeels individueel maatwerk begeleiding om vervolgens vanuit flow te ondernemen en leven. Dit vraagt om een beweging te maken naar jouw eigen kern en/of naar de kern van jouw onderneming, en van daaruit keuzes te maken, leiding te geven, samen te werken, te vernieuwen et cetera. Wij faciliteren jou graag in dit proces van empowerment.

Het ondernemersprogramma bevat de volgende onderdelen:
– individuele kennismaking en intake in Nederland (live of skype)
– 6-daagse retreat met meerdere individuele coachsessies en een beperkt aantal groepssessies
– Optioneel: een pakket van 3 of 5 individuele coachsessies na terugkeer in Nederland

Ons concept biedt ruimte voor maximaal 6 deelnemers, waarbij we werken met twee coaches, Lucia de Boer en Paulien van de Put, en Maarten Wielenga voor alle organisatorische en facilitaire zaken. Het beperkte aantal deelnemers past bij wat we willen bieden: maatwerk, persoonlijke aandacht en diepgang. Naast het inhoudelijke en vooral individuele programma zijn de contacten met de andere deelnemende ondernemers van toegevoegde waarde. Het biedt je de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden, te sparren op dezelfde golflengte en in dezelfde taal.

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie wilt om vast te stellen of dit ondernemersprogramma passend is voor jou. Je wilt weten en voelen waar je ‘ja’ tegen zegt en of wij als team, Lucia, Paulien en Maarten, de juiste partners zijn voor jou als het gaat om jouw groei. Neem daarom gerust contact met ons op: 06 19007720 (Paulien) of 06 23817485 (Maarten) of mail naar info@mpowercompany.nl.

Kijk als ondernemer ook eens bij onze Special Leiderschapsprogramma. Daar staan thema’s benoemd waar we ook met jou als ondernemer en leider aan de slag kunnen in het Ondernemersprogramma. MPower Company ontwikkelt en voert ook maatwerktrajecten uit voor organisaties. Als je hiervoor interesse hebt kun je vrijblijvend contact met ons opnemen: 06 19007720. We komen graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden voor een mooi en effectief programma te verkennen.

Voor de 6-daagse retreat hebben we mooie locaties geselecteerd in Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. We hebben een comfortabele, ruime villa tot onze beschikking met voor ieder een eigen slaapkamer en badkamer. Rondom de villa is een ruime tuin met zwembad. De villa is gelegen in een mooie, groene omgeving met alle rust en privacy om te kunnen ontspannen en werken. Naast het inhoudelijke programma is er ook volop ruimte voor jezelf.

Na de Retreat
Tijdens de retreat wordt er veel in beweging gezet. Om inzichten en nieuwe perspectieven in je dagelijkse werk, leven en onderneming concreet vorm te geven kun je een pakket van 3 of 5 individuele coachsessies toevoegen. Ook aanvullende maatwerktrajecten en begeleiding om transformaties in je onderneming door te voeren doen we graag.

De prijs voor de 6-daagse retreat inclusief intake is € 4.900,- excl. BTW.

Bij de retreat inbegrepen zijn:

– 6 overnachtingen in een comfortabele villa met eigen slaapkamer en badkamer
– alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
– gehele week individuele coaching, begeleiding en groepssessies
– transfer van en naar de luchthaven en gebruik van een auto ter plekke

De vlucht is exclusief, die boek je zelf. Ook een eventuele reis- of annuleringsverzekering regel je zelf.

Na aanmelding voor dit ondernemersprogramma ontvang je een bevestiging hiervan en sturen we jouw organisatie een factuur om 50 % aanbetaling te voldoen. De overige 50 % dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te zijn.

Gezien het individuele maatwerk, de persoonlijke aandacht en diepgang die wij bieden zijn er voor dit programma maximaal 6 plekken beschikbaar.

Optioneel kun je een pakket van 3 of 5 coachsessies toevoegen. Tijdens de retreat wordt er veel in beweging gezet en kan het van toegevoegde waarde zijn om nog een aantal coachsessies in Nederland te hebben wanneer je de nieuwe inzichten en perspectieven in je dagelijks leven en onderneming wilt integreren.
Pakket van 3 coachsessies bedraagt: € 1.050,-
Pakket van 5 coachsessies bedraagt: € 1.650,-Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
[recaptcha]


Bekijk alle Specials

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie