Portugal – 27 januari t/m 1 februari 2019

Je werkt al als coach. Misschien werk je in een organisatie of heb je een eigen bedrijf. Je weet dat je eigen groei en bewustwording bepalend is voor de resultaten die je kunt realiseren met je coaches. MPower biedt een Masterclass Coaching aan om die groei te faciliteren.

Informatie Masterclass Coaching

Hoe meer je als mens, die de rol van coach vervult, in verbinding bent met jezelf hoe meer effect je sorteert met je coaching. Het ‘veld’ dat jij inbrengt heeft namelijk direct invloed op wat er kan gebeuren tijdens een coachsessie. Daarmee is wat ons betreft de transformatie van wie je denkt te zijn naar je wie je werkelijk bent belangrijk. Onze passie en kracht is om jou te faciliteren en inspireren bij dit proces van jezelf ‘empoweren’.

De Masterclass Coaching die wij aanbieden bestaat uit een 6-daagse retreat. De ingrediënten voor deze retreat zijn individuele coachsessies met Paulien en Maarten, een aantal groepssessies en coaching tussen de coaches onderling met feedback van Paulien en Maarten. Daarnaast is er ruimte om tot jezelf te komen, te wandelen, te ontspannen, net hoe jij de vrije ruimte wilt invullen. Gezien de persoonlijke aandacht en diepgang die we willen bereiken is er maximaal plek voor 4 deelnemende coaches.

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie wilt om vast te stellen of deze Masterclass Coaching passend is voor jou. Je wilt weten en voelen waar je ‘ja’ tegen zegt en of wij als team, Paulien en Maarten, de juiste partners zijn voor jou als het gaat om jouw groei en bewustwording. Daarom bieden we je graag de mogelijkheid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek / intake. Bel gerust met 06 19007720 of mail naar info@mpowercompany.nl.

Voor deze retreat hebben we mooie locaties geselecteerd in Spanje en Portugal. We hebben een comfortabele, ruime villa tot onze beschikking met voor ieder een eigen slaapkamer en badkamer. Ook zijn er voldoende plekken om te coachen. Rondom de villa is een ruime tuin met zwembad. De villa is gelegen in een mooie, groene omgeving met alle rust en privacy om prettig te kunnen werken. Ook al hebben we een inhoudelijk intensief programma, er is ook ruimte voor jezelf, ruimte om aan opdrachten te werken en we benutten de aangename omgeving in ons programma.

De prijs voor deze special Masterclass Coaching is € 2495 excl. BTW voor zakelijke klanten en incl. BTW voor particuliere klanten. Bij deze prijs is inbegrepen:

  • 6 overnachtingen met een eigen slaapkamer en badkamer
  • alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
  • gehele week individuele coaching, begeleiding en groepssessies
  • transfer van en naar de luchthaven
  • gebruik van een auto ter plaatse
  • individuele vrijblijvende kennismaking/intake

De vlucht is exclusief, die boek je zelf. Ook een eventuele reis- en annuleringsverzekering regel je zelf.

Na aanmelding voor deze retreat ontvang je een bevestiging hiervan en ontvang je een factuur om 50 % aanbetaling te voldoen. De overige 50 % dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te zijn.

Gezien de intensiteit, persoonlijke aandacht en diepgang die wij bieden zijn er voor dit programma maximaal 4 plekken beschikbaar.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
[recaptcha]


Bekijk alle Specials

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie

Leave a Reply