Spanje – 6 mei t/m 12 mei 2019

MPower biedt een leiderschapsprogramma aan in de vorm van een 6 daagse retreat in het buitenland, opgevolgd door 5 individuele coachsessies en 2 groepsbijeenkomsten in Nederland.

Informatie Leiderschapsprogramma

MPower heeft een eigen visie op leiderschap. Een belangrijke drager in deze visie is dat je als leider in staat moet zijn om jezelf, je medewerkers, je team en je organisatie te inspireren en faciliteren in groei en bewustwording. Wij zien de mens als belangrijkste kapitaal. Daar zit de kracht en het potentieel om met je team of organisatie wérkelijk van betekenis te zijn en waarde toe te voegen. Deze kracht en dit potentieel is vaak nog in een andere vorm aanwezig dan we ons kunnen voorstellen. Het gaat in onze visie over transformeren van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, naar je natuurlijke staat van zijn. Wanneer medewerkers gefaciliteerd en geïnspireerd worden in dit transformatieproces en hun potentieel optimaal leren benutten, dan wordt werken en samenwerken een feestje. Medewerkers komen dan vanuit intrinsieke motivatie in beweging. Daaruit komen de beste ideeën, innovaties, creaties en samenwerkingen tot stand. Dat is leuk, vervullend en zorgt voor een sprankelende, lichte energie op de werkplek! En, niet onbelangrijk, het leidt tot de mooiste resultaten!

Het gaat om een transitie:
– van controle, grip en angst naar vertrouwen, aanmoedigen en ruimte geven,
– van managen en beheersen van structuren en processen naar inspireren en faciliteren van groei en verruiming van bewustzijn
– van ik naar wij, van eigen belang naar gezamenlijk belang
– van afgescheidenheid naar verbinding
– van veranderen naar transformeren
– van macht, status en focus op ‘geld als doel’ naar gelijkwaardigheid, passie en ‘geld als middel’
– van zekerheid en veiligheid buiten jezelf en in de organisatie zoeken naar zekerheid en veiligheid in jezelf vinden; een eigen, krachtig fundament realiseren
– van afhankelijke medewerkers, die werken binnen vaste structuren en rollen, naar onafhankelijke, krachtige medewerkers die regie nemen binnen de vrijheid en ruimte die zij krijgen voor creatieprocessen
– van medewerkers die vanuit een extrinsieke motivatie werken naar medewerkers die vanuit intrinsieke motivatie willen bijdragen aan de waarden en doelen van de organisatie
– van denken en aansturen in ‘delen’ naar systemisch leren kijken en aansturen, naar het geheel leren kijken, in ‘energie leren voelen, denken en werken’

Dit hele proces begint bij jou als individuele leider. In dit leiderschapsprogramma faciliteren wij jou als leider in eerste instantie om weer in verbinding met je natuurlijke staat van zijn te komen, je bewust te laten worden wie je echt bent, en van daaruit maximaal jouw potentieel te ontplooien. Vervolgens ben je in staat om transformatieprocessen in jouw team of organisatie te faciliteren en voor hen een bron van inspiratie te zijn.

Het leiderschapsprogramma bevat de volgende onderdelen:
– vrijblijvende, individuele kennismaking en intake in Nederland
– 6-daagse retreat met meerdere individuele coachsessies en een aantal groepsbijeenkomsten
– 5 individuele coachsessies na terugkeer in Nederland
– 2 groepsbijeenkomsten na terugkeer in Nederland

Ons concept biedt ruimte voor 4 deelnemers. We werken intensief, diepgaand en met veel persoonlijke aandacht. Naast het inhoudelijke programma zijn de contacten met de andere deelnemers van toegevoegde waarde. Het biedt je de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden, te sparren op dezelfde golflengte en in dezelfde taal.

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie wilt om vast te stellen of dit leiderschapsprogramma passend is voor jou. Je wilt weten en voelen waar je ‘ja’ tegen zegt en of wij als team, Paulien en Maarten, de juiste partners zijn voor jou als het gaat om jouw groei. Daarom bieden we je graag de mogelijkheid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel gerust met 06 19007720 (Paulien) of 06 23817485 (Maarten) of mail naar info@mpowercompany.nl.

Organisaties bieden wij de mogelijkheid om samen met ons leiderschapsprogramma’s op maat te maken, bijvoorbeeld voor Management Development programma’s. Neem ook daarvoor vrijblijvend contact met ons op, 06 19007720. We komen graag langs om de mogelijkheden voor een mooi en effectief programma te verkennen.

Voor deze retreat hebben we mooie locaties geselecteerd in Spanje en Portugal. We hebben een comfortabele, ruime villa tot onze beschikking met voor ieder een eigen slaapkamer en badkamer. Rondom de villa is een ruime tuin met zwembad. De villa is gelegen in een mooie, groene omgeving met alle rust en privacy om prettig te kunnen werken. Ook al hebben we een inhoudelijk intensief programma, er is ook ruimte voor jezelf, ruimte om aan opdrachten te werken en we benutten de aangename omgeving in ons programma.

Na de Retreat
Tijdens de retreat wordt er veel in beweging gezet. Om inzichten, nieuwe perspectieven en ‘je nieuwe ik’ in je dagelijkse werk en leven concreet vorm te geven zijn er na de retreat 5 individuele coachsessies en 2 groepsbijeenkomsten (2 x 1 dagdeel) in Nederland in het programma opgenomen.

De prijs voor het gehele leiderschapsprogramma is € 6.450,- excl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen: de kennismaking / intake, een 6-daagse retreat in Spanje of Portugal en 5 individuele coachsessies en 2 groepsbijeenkomsten in Nederland.

Bij de retreat inbegrepen zijn:

– 6 overnachtingen met eigen slaapkamer en badkamer
– alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
– gehele week individuele coaching, begeleiding en groepssessies
– transfer van en naar de luchthaven en gebruik van auto ter plekke

De vlucht is exclusief, die boek je zelf. Ook een eventuele reis- of annuleringsverzekering regel je zelf.

Na aanmelding voor dit leiderschapsprogramma ontvang je een bevestiging hiervan en sturen we jouw organisatie een factuur om 50 % aanbetaling te voldoen. De overige 50 % dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te zijn.

Gezien de intensiteit, persoonlijke aandacht en diepgang die wij bieden zijn er voor dit programma maximaal 4 plekken beschikbaar.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
[recaptcha]


Bekijk alle Specials

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie

Leave a Reply