Een individuele retreat met MPower gaat over rust, bewustzijn en transformatie. Iets doen wat werkelijk helpt, met mooie natuur als decor. Het is geen vakantie, maar werkt wel ontspannend. Deze ontspanning gecombineerd met individuele begeleiding geven je de mogelijkheid om in je persoonlijke groei stevige stappen vooruit te maken. Met hernieuwde energie ga je weer naar huis.

Informatie Individuele Retreat

MPower biedt je de mogelijkheid om een retreat op maat samen te stellen. Een ideale optie als je alle aandacht en ruimte voor jezelf wilt. We hebben diverse prachtige locaties in Europa geselecteerd, waaruit je kunt kiezen. Dat kan voor één week, maar ook een ander aantal dagen. Van dag tot dag krijgt het programma vorm, geheel afgestemd op jouw vragen en behoeften. Vragen over werk, loopbaan, leiderschap, relaties, zingeving … net wat jou bezighoudt. Tijdens individuele coachsessies verschuif je van de ik die je denkt te zijn naar je authentieke zelf. Daar vind je helderheid. Je krijgt inzichten, je ontwikkelt een ander perspectief op je leven, werk en/of relaties en je maakt wellicht nieuwe keuzes. Je bewustzijn zal verruimen. Je gaat je meer en meer vrij voelen om jezelf te zijn en van daaruit je eigen leven te leiden. Naast de coachsessies is er ruimte om je terug te trekken, uit te rusten, nieuwe energie op te doen, de omgeving te verkennen, te wandelen, te relaxen aan het zwembad, et cetera. Het draait deze week of dagen even alleen om jou. Met nieuwe inzichten, energie, inspiratie en jezelf als stevig fundament ga je weer naar huis. Een cadeau voor jezelf!

Er kan deze week veel in beweging worden gebracht, wat z’n effect zal hebben na de retreat. Het kan prettig en effectief zijn om eenmaal terug nog een aantal coachmomenten te hebben om de transformatie kracht bij te zetten. Deze service bieden we graag aan, afgestemd op jouw situatie en wensen.
Mocht je graag ervaringen van andere deelnemers horen die kozen voor een individuele retreat, dan brengen we je graag met hen in contact.

We hebben een aantal prachtige villa’s in Europa geselecteerd, onder andere in Portugal, Spanje, Italië en Frankrijk. Wat deze prachtige plekken gemeen hebben is rust, privacy, een groene omgeving en comfort. Als je andere wensen hebt voor de locatie dan is dat uiteraard mogelijk.
Kies je voor de optie van een individuele retreat, neem dan contact met ons op zodat we inhoud, data en de locatie kunnen afstemmen. Je kunt ons bereiken op 06 19007720.

Om een indicatie te geven: de prijs voor een geheel verzorgde week is voor zakelijke klanten € 4.900,- excl. BTW als je kiest voor een villa uit ons geselecteerde aanbod in Portugal, Spanje, Italië of Frankrijk (in laag- of middenseizoen). Voor particuliere klanten en ZZP’ers geldt een aangepast tarief, neem daarvoor vrijblijvend contact op. Bij de prijs inbegrepen zijn:

  • zeven overnachtingen
  • een eigen slaapkamer en badkamer
  • alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
  • gehele week individuele coaching en begeleiding
  • gebruik van een auto ter plaatse
  • een persoonlijke kennismaking met Paulien en Maarten voorafgaand aan de retreat.

De vlucht is exclusief, die boek je zelf. Ook een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf.

Naast een retreat van een week is ook een retreat van een aantal dagen mogelijk. De prijs wordt daarop aangepast.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
[recaptcha]


Bekijk alle Specials

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie

Leave a Reply