Retreat betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. MPower biedt je een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend, verdiepend en comfortabel is. We ontvangen je graag op prachtige plekken in Europa, midden in de natuur.
De intentie van de retreat is om meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om vanuit je eigen stevige fundament keuzes te maken én te leven. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op je werk, je relaties en op je leven in brede zin van het woord. We nemen je graag mee naar een ander perspectief van waaruit je jouw leven vanuit innerlijke rust en vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd leven. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Het aanbod van MPower bestaat uit retreats in kleine groepen tot maximaal vier personen. Je kunt óók kiezen voor de luxe van een individuele retreat, als je echt even alle aandacht en ruimte voor jezelf wilt.

De ingrediënten voor de retreats zijn voornamelijk één-op-één coachsessies en tijd om tot jezelf te komen. De heerlijke maaltijden, tips voor verkenning van de omgeving en logistieke ondersteuning verzorgen we ook voor jou. De luxe van een comfortabele, ruime villa met een eigen slaapkamer en badkamer, omgeven door prachtige natuur, maken de retreat compleet.

Onze retreats

Retreats
15 april 2019

Spanje

Spanje - 22 t/m 28…
Retreats
17 juni 2019

Italie

{:nl} Le Marche - 17…
Retreats
2 november 2019

Portugal

{:nl} Algarve - 2 t/m…

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie