Over MPower

MPower is een organisatie waarbij maatwerk en verdieping twee belangrijke onderscheidende kenmerken zijn. Onze persoonlijke groei maakt dat we met succes empowerment kunnen faciliteren. Vanuit een ontspannen en rustige houding zetten we ons potentieel graag in om een individu, team of organisatie te laten groeien. We doen dat met oprechte persoonlijke betrokkenheid, warmte, aandacht en op een luchtige wijze die soms ook direct kan zijn. We gaan voor transformatie en voor resultaat. Waarden waar MPower voor staat zijn authenticiteit, groei, respect, verbondenheid, resultaat en genieten.

Platform voor passie en talent
De initiatiefnemers van MPower zijn Paulien en Maarten. Zij laten MPower op organische wijze groeien als platform waar talent en passie samenkomen. MPower is een ‘speeltuin’ voor professionals die vanuit hun kern doen wat zij leuk vinden en waar zij goed in zijn. Daarmee leveren we de grootst toegevoegde waarde voor onze klanten.

Maak kennis met:

Paulien

Mijn achtergrond ligt in communicatie, marketing, opleidingskunde, (loopbaan)coaching en energetische therapie. Op deze gebieden heb ik diverse functies vervuld zoals leidinggevende, consultant, coach en trainer in het bedrijfsleven en als freelancer voor Schouten & Nelissen. Naast deze kennis en werkervaring is voor mij het leven zelf misschien wel de belangrijkste leerschool.

Vanaf 2007 ben ik met Be Happy Company het pad van zelfstandig ondernemerschap ingeslagen. Waarden die ik belangrijk vind, zoals vrijheid, onafhankelijkheid, creativiteit en groei, kan ik in het ondernemerschap maximaal invulling geven. In 2018 hebben Maarten en ik MPower opgericht.

In mijn werk hou ik ervan om naar de kern te gaan, helderheid te laten ontstaan over wat er werkelijk gaande is en mensen aan te spreken op hun potentieel en kracht. Mensen in een rustige en veilige setting meenemen naar hun authenticiteit en van daaruit gaan leven is een kracht van mij. De wijze waarop ik dat doe is oordeelvrij, verdiepend en in verbinding met het individu of team. Het geeft me voldoening als ik zie hoe mensen zich innerlijk vrij maken, van binnenuit krachtige keuzes maken en in hun kracht gaan staan. ‘MPoweren’ dus! Ik geef graag dat zetje om te gáán.

Naast het werken met mensen schrijf ik graag. Zo heb ik o.a. De Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ geschreven.

Maak kennis met:

Maarten

Na mijn studie aan de Koninklijke Militaire Academie heb ik leidinggevende functies vervuld in het publieke domein en bij internationale organisaties. Ik ben gevormd door onder moeilijke omstandigheden te werken in multi-diciplinaire teams die getypeerd worden door grote culturele en sociale diversiteit.

De balans herstellen in een individu, team of organisatie gaat bij mij vanuit een natuurlijke beweging. Het levert een ‘staat van zijn’ op die bijdraagt aan betere prestaties en geeft mensen veel voldoening. Verder vind ik het waardevol om mensen te ondersteunen bij het kijken vanuit een ander perspectief, waarna je vervolgens vanuit innerlijke kracht nieuwe mogelijkheden gaat creëren. Duidelijkheid in communicatie en het benoemen van wat er is ‘in het moment’ kenmerken mijn handelen en ik appeleer ook graag aan doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Dit alles in een ontspannen sfeer, luchtig, maar wel met resultaat!

Bij MPower zet ik me naast het ontwikkelen van leiderschap, potentieel en kracht ook graag in voor de logistieke randvoorwaarden die bijdragen aan succesvolle en zorgeloze retreats!

Woorden die mij typeren zijn: motiveren, inlevingsvermogen, relativeren, herstellen, bemiddelen, luisteren, concretiseren, organiseren, doorzetten, positief, empathisch.

“We gaan voor stevige stappen en duurzame resultaten als het gaat om persoonlijke groei, leiderschap en transformatie. We houden ervan om dit op een betrokken, open, directe maar zeker ook comfortabele en luchtige wijze te realiseren. Transformatie kan intensief zijn, en je moet echt eigen verantwoordelijkheid willen nemen en moed hebben. Transformatie is vooral ook heel mooi en verrijkend. Als je bereid bent om er echt voor te gaan, dan zijn wij er graag voor jou, je team of organisatie.”

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie