MPowerment-Clinic: een avond vol inspiratie!
14 februari, 4 april

Kan het leven voller en sprankelender zijn dan hoe ik het nu beleef? Een leven dat waardevol voelt, moeiteloos gaat, lichter voelt en stevig in mijn eigen fundament staand? Een authentiek leven, een leven in flow?

Dat kan, maar hoe?

Ervaar jij stress, innerlijke onrust, hard werken, in control willen zijn, disbalans in je werk/relaties/privé, ‘triggers’, emotionele of mentale ballast, het gevoel dat er meer in je zit maar er nog niet uitkomt, een zoeken naar meer, anders of beter óf juist ergens vanaf willen ….

… kom naar de MPowerment-Clinic en proef hoe ‘jezelf empoweren’ werkt. Je hebt de mogelijkheid om te groeien naar een ontspannen en natuurlijke staat van zijn en van daaruit te manifesteren. Het is een transformatie naar een mooiere versie van jezelf, zoals een rups transformeert naar een vlinder. Tijdens deze warming-up neem ik je graag mee op dit pad van empowerment. Je bent van harte welkom.

Geef jezelf deze Clinic cadeau en MPower jezelf!

Data:
Donderdag 14 van 19.30 tot 22.00 uur in Deventer
Donderdag 4 april van 19.30 tot 22.00 uur omgeving Baarn

Prijs:
€ 25,- per persoon (particulieren incl. BTW en bedrijven excl. BTW).

Aanmelden
Stuur een mail met je contactgegevens naar info@mpowercompany.nl en vermeld daarbij de datum van de Clinic waaraan je graag wilt deelnemen.

Deze Clinic wordt gegeven door Paulien, auteur van de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’. Tijdens de clinic gaat zij in op thema’s uit haar boek. Deze avond is de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ te koop voor € 25,- (normale prijs is € 37,50 incl. verzenden).

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie