MPowerment-Clinic: een middag vol inspiratie!
16 november, 13 december

Kan het leven voller en sprankelender zijn dan hoe ik het nu beleef? Kan ik van lijden in mijn (werk)leven naar mijn eigen (werk)leven leiden? Een leven dat waardevol voelt, moeiteloos gaat, met innerlijke rust en vrijheid, balans, plezier en stevig in mijn eigen fundament staan? Een authentiek leven, een leven in flow?

JA, dat is mogelijk! Maar hoe?

Ervaar jij stress, innerlijke onrust, hard werken, in control willen zijn, disbalans in je werk/privé, last van gedrag van mensen om je heen, emotionele of mentale ballast, het gevoel dat er meer in je zit maar er nog niet uitkomt, de zingeving in je leven missen, een zoeken naar meer, anders of beter óf juist ergens vanaf willen ….

… kom naar de MPowerment-Clinic en proef hoe ‘jezelf empoweren’ werkt. Ga voorbij wat je denkt dat mogelijk is. Want kan een rups zich voorstellen dat hij de potentie van een prachtige vlinder in zich heeft? Net zoals iedere eikel in potentie een fantastische eikenboom is en een zaadje tot bloei komt als bloem, zo wil ook jouw potentieel ont-dekt worden en tot bloei komen! Dat potentieel ligt als een diamant te wachten, er zit alleen nog wat stof over heen. Ik neem je graag mee op het pad van empowerment! Ook als je best tevreden bent met je leven én toch nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom.

Kom naar één van onze Clinics en MPower jezelf!

Data:
Vrijdag 16 november 2018 van 13.00 tot 16.00 uur in Twello
Donderdag 13 december 2018 van 14.00 tot 17.00 in Twello

Prijs:
€ 50,-  per persoon, of met 2 personen € 80,- (particulieren incl. BTW en bedrijven excl. BTW).

Aanmelden
Stuur een mail met je contactgegevens naar info@mpowercompany.nl en vermeld daarbij de datum van de Clinic waaraan je graag wilt deelnemen.

Deze Clinic wordt gegeven door Paulien, auteur van de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie