Je wilt dat er effectief en plezierig wordt samengewerkt in je organisatie om tot de mooiste resultaten te komen. Ieder team binnen een organisatie draagt hier aan bij en ieder teamlid heeft hierin weer zijn eigen unieke bijdrage.

Wij kijken graag systemisch naar organisaties en teams. Een systeem wil van nature in balans en in harmonie functioneren. Soms zijn er echter verstoringen binnen het systeem waardoor het niet optimaal functioneert en presteert. Daar kunnen diverse oorzaken voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan ‘gedoe’ tussen teamleden onderling, de teamspirit die ontbreekt, onuitgesproken weerstanden, ineffectieve patronen met elkaar, verwachtingen en doelen die niet helder zijn, teamleden die zich ondergewaardeerd voelen, onderlinge verhoudingen die onduidelijk of verstoord zijn, gevoel van ongelijkwaardigheid tussen de teamleden, gebrek aan acceptatie als het om hiërarchie gaat, gebrek aan vertrouwen, gebrek aan waardering, het onbenut laten van potentieel et cetera. Op zo’n moment is het wijs om energie en effort in een team te steken.

Wij coachen teams, en soms daarbinnen individuele teamleden, om bijvoorbeeld te komen tot:

  • een prettige en effectieve samenwerking binnen een team
  • een nieuw team ‘klaarstomen’ om effectief en plezierig te kunnen samenwerken
  • waardering en respect voor ieders unieke bijdrage aan het geheel
  • er zijn voor elkaar, ook of juíst als ‘één van de schakels’ tijdelijk minder goed kan functioneren
  • het kennen, erkennen en benutten van ieders kwaliteiten en potentieel
  • het kennen en erkennen van ieders uitdagingen en elkaar hierin bij staan
  • het creëren van ‘vrije ruimte’ om te komen tot nieuwe en de beste ideeën, nieuwe samenwerkingen binnen of buiten het team, innovaties, …
  • een leiderschapsstijl die passend is bij een specifiek team

Wij gaan voor een team dat krachtig en effectief samenwerkt en dat er plezier in heeft om samen tot de mooiste resultaten te komen.

Locatie
We nemen een team graag mee naar één van onze locaties in Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië. Door weg van de werkplek te zijn en ook fysiek flink afstand te nemen kunnen we uitgezoomd en in alle rust snel tot de kern en tot verdieping komen. Wij zorgen ervoor dat het team in relatief korte tijd haar doelstellingen op een comfortabele wijze kan realiseren. Uiteraard kan een teamtraject ook in Nederland plaatsvinden, dus laat de locatie geen belemmering zijn.

Graag komen we langs om kennis te maken en mogelijkheden te onderzoeken om te komen tot een optimaal functionerend team. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: 06 19007720.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie

Leave a Reply