Individuele Coaching

Onze coaching is erop gericht om weer meer in verbinding met jezelf te zijn en daar helderheid te vinden op vragen of wensen die je bezighouden. Het heeft alles te maken met het ont-dekken van je potentieel, in je eigen kracht gaan staan en van daaruit krachtige keuzes maken en bewust gaan leven. Al je vragen zijn welkom, zowel zakelijk als privé. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:

  • je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
  • je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken,
  • je wilt je leven een andere wending geven,
  • je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past,
  • je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht,
  • je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level,
  • je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, tot jezelf te komen,
  • je voelt een verlangen naar meer balans in je leven, naar innerlijke rust en vrijheid of anderszins …

Wat je vragen of wensen ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd, authentiek leven.

Als je stevige stappen wilt maken in je persoonlijke groei dan vraagt dat om naar binnen durven keren, om zelfreflectie, moed, eerlijkheid, verantwoordelijkheid willen nemen en vaak ook buiten je comfortzone durven stappen. Als je die bereidheid hebt is er veel mogelijk. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom.

Wil je direct aan de slag met jouw groei? Laat je dan inspireren door de ‘Inspiratiebox Jezelf zijn’.

Executive coaching en Coach de coach
Leiders/managers, ondernemers en coaches zijn een doelgroepen waar we sterk affiniteit mee hebben. Als je als leider, ondernemer of coach optimaal jouw rol vervult kun je veel betekenen om potentieel en kracht vrij te maken en mensen en organisaties faciliteren naar de mooiste versie van zichzelf. We vinden het leuk om jou hierin te coachen.

Retreats en Specials
Naast of in plaats van individuele coachsessies in Nederland bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze retreats met individueel maatwerk in het buitenland, voor iedereen. Leiders/managers nodigen we uit ook eens bij onze Special Leiderschapsprogramma te kijken. Coaches nodigen we uit om bij de Special Masterclass Coaching te kijken.

Voor coaching is Paulien aanspreekpunt: 06 19007720.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Informatie

Leave a Reply