Coachopleiding ‘Coachen naar puur potentieel’

14 september 2018 t/m 7 juni 2019
of
7 februari 2019 t/m 12 december 2019

Wil niet iedereen lekker in z’n vel zitten, in balans zijn, zich krachtig voelen en goed functioneren in zijn werk, loopbaan, relaties en in het leven in brede zin van het woord? De realiteit is dat veel mensen vanuit een soort sluier, vanuit een masker leven. Zij worden aangestuurd door ‘verhalen’ die zij over zichzelf, anderen en de wereld om hen heen zijn gaan geloven. Het zijn overtuigingen, patronen, herinneringen, overlevingsstrategieën en bijbehorende emoties waar je vast in kunt zitten en die bepalen hoe je je leven leeft en ervaart. Deze ‘onechte’ ik leeft beperkt, is gevangen in een wereld van dualiteit en ervaart de verbinding met een diepere laag in zichzelf niet meer. Deze beperkte ik ervaart daarom problemen, twijfels, worstelt met emoties of gedachten of drukt ze weg, denkt niet goed genoeg te zijn, voelt zich eenzaam, depressief of uit balans en is afgesneden van bezieling en vitaliteit. Dus zoeken veel mensen een coach op met vragen over zichzelf in relatie tot hun werk, loopbaan, relaties en leven. Deze coach kun jij zijn.

Puur potentieel
In deze 10-daagse coachopleiding word je opgeleid als coach om jouw klanten weer te laten beseffen wie zij werkelijk zijn: puur potentieel. Je coacht en inspireert jouw klanten om weer de verbinding met hun eigen kern te ervaren, weer naar hun natuurlijke staat-van-zijn terug te keren en hun werkelijke potentieel en kracht te ontdekken. Deze pure kern is nú al aanwezig en hoeft niet ontwikkeld te worden! Je klant ‘kan er vaak alleen niet meer bij’. Zie het als een diamant met een laag stof erover heen. Jij coacht jouw klanten om weer naar volledige helderheid te gaan, en vanuit het besef wie zij werkelijk zijn hun leven ten volle te gaan leven; in innerlijke vrijheid, spontaan, accepterend, krachtig, creërend en moeiteloos. Weer in verbinding met zichzelf krijgt jouw klant vanzelf helderheid op zijn vragen, zowel praktische, alledaagse als diepgaande vragen. Jouw klant realiseert zich weer dat hij puur potentieel is en een enorm krachtige schepper van zijn eigen werkelijkheid, een co-creator die ‘speelt’ in een veld van onbegrensde mogelijkheden.

Twee sporen
Het kunnen coachen naar puur potentieel en kracht vraagt om groei en bewustwording. In deze opleiding bewandel je daarom twee sporen. Het eerste spoor is zélf weer te beseffen wie je werkelijk bent. Het tweede spoor is om een ander te kunnen coachen en inspireren in ditzelfde proces. Deze opleiding is daarmee een enorme verrijking voor jezelf en voor je professionele rol als coach. Vanuit de verbinding met jezelf kun je je ook pas werkelijk verbinden met jouw klant en een ‘veld’ aanbieden waarin jouw klant zich weer bewust kan worden van zichzelf. Dat vraagt van jou als mens en coach het vrijkomen van jouw eigen identificatie met je ‘onechte’ ik. Het vraagt totale zelfacceptatie en zelfliefde, om uiteindelijk te ontdekken dat je liefde en potentieel bent.

Transformatie
Bij deze opleiding gaat het om diepgaande transformatie. Dat vraagt als deelnemer aan deze opleiding om moed, toewijding en radicale eerlijkheid naar jezelf. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en je op te leiden, te coachen en te inspireren in deze opleiding. Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je de tabs hieronder raadplegen. Voel je ook vrij om te bellen: 06 19007720. Deze opleiding wordt verzorgd door Paulien. Bij deelname aan deze opleiding ontvang je de Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ cadeau.

Wil je je na deze 10-daagse opleiding verder specialiseren als kindercoach, dan kun je 3 extra opleidingsdagen volgen. Deze info staat op dit moment niet op de site. Neem gerust contact op met Paulien: 06 19007720.

Werk je al langer als coach? Kijk dan ook eens bij onze Special Masterclass Coaching, een 6 daagse retreat waarin je jezelf verder ontplooit als mens en coach.

Je leest hier meer over:

 • de thema’s in de opleiding
 • tools, methoden en ‘perspectieven’ van waaruit je leert coachen
 • opbouw/structuur van de opleiding

De thema’s in de opleiding
De thema’s waar je in de opleiding mee aan de slag gaat zijn:

 • in verbinding met je authentieke zelf
 • de verbinding met de ander en de wereld om je heen
 • jij als co-creator van je eigen werkelijkheid
 • het coachvak
 • loopbaancoaching

Wil je graag meer informatie over deze thema’s, stuur dan een mail naar paulien@mpowercompany.nl. Je ontvangt dan een PDF met uitgebreide toelichting bij deze thema’s.

Tools, methoden en perspectieven van waaruit je leert coachen
Tijdens de opleiding maken we gebruik van en leer je werken met o.a.: de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’, een werkboek met coachvragen voor zelfonderzoek, The Work van Byron Katie, de basis van systemisch werk (familie- en organisatie-opstellingen), mindfulness, emotioneel freedom techniques, de helende reis van Brandon Bays, creatietools, tools voor het doorgronden van relaties, de werking van universele wetten in de praktijk.

Opbouw/structuur van de opleiding
De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

 • kennismakingsgesprek/intakegesprek
 • 10 opleidingsdagen (2018: 14/9, 12/10, 9/11, 7/12 + 2019: 11/1, 8/2, 8/3, 12/4, 17/5 en 7/6)
 • maatjes, om te sparren en te coachen
 • literatuur en opdrachten
 • tussentijds telefonisch voortgangsgesprek
 • coachen van proefklanten
 • opbouwen van een portfolio
 • live coachgesprekken op dag 10
 • afrondend individueel coachgesprek
 • bewijs van deelname of certificaat

Tijdens het kennismakings-/intakegesprek ontvang je hier uiteraard een verdere toelichting op. Mocht je nu al graag meer informatie willen voel je dan vrij om te bellen met Paulien (06 19007720) of stuur een mail naar paulien@mpowercompany.nl.

De locatie voor de 10 opleidingsdagen is Twello of Wolfheze.

De prijs van de coachopleiding is € 3.500,- excl. BTW voor organisaties. Voor ZZP-ers en particulieren geldt een aangepast tarief van € 2.500,- (voor particulieren incl. BTW, voor ZZP-ers excl. BTW).

Bij deze prijs zijn inbegrepen:

 • individueel, face-to-face intakegesprek
 • 10 opleidingsdagen (start 2018, vrijdagen: 14/9, 12/10, 9/11, 7/12 + 2019: 11/1, 8/2, 8/3, 12/4, 17/5 en 7/6); alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Voor start 2019 (donderdagen): 7/2, 7/3, 11/4, 16/5, 6/6, 2/7 (dinsdag), 5/9, 3/10, 7/11 en 12/12; alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
 • tussentijds telefonisch voortgangsgesprek
 • een afrondend individueel coachgesprek
 • Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’
 • opleidingsmap
 • bewijs van deelname of certificaat

De prijs is exclusief de dagarrangementen van de accommodatie (zaal, lunch, koffie, thee) en deze bedragen voor de 10 opleidingsdagen totaal € 495,-. Ook de literatuur is niet bij de prijs inbegrepen en schaf je als deelnemer zelf aan. Dit is ong. € 250,-.

Voor particulieren: de investering voor deze opleiding kun je als scholingskosten opnemen bij je belastingaangifte. Zo ontvang je een deel van je investering retour.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
[recaptcha]


Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 061900772 of mailen naar info@mpowercompany.nl

Leave a Reply